Łatwa Pieczona Tilapia

Łatwa Pieczona Tilapia
Łatwe pieczone Tilapian jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. 633 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kalafior, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Łatwa Pieczona Tilapia, Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia, oraz Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni F). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Filety z tilapii ułożyć na dnie naczynia do pieczenia i posmarować masłem. Doprawić przyprawą Old Bay i solą czosnkową. Na wierzchu każdy z plasterkiem lub dwoma cytryny. Ułożyć mrożone mieszane warzywa wokół ryby i lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Przykryć naczynie i piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą miękkie i łatwo płatki rybne widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn