Łatwa Pieczona Polędwica Wieprzowa

Łatwa pieczona Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 353 kalorie, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oregano, polędwiczki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeże figi, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe tarty figowe / świeże figi w dobrym towarzystwie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Crock Pot Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Umieść odmierzoną sól, oregano, odmierzony pieprz i tymianek w małej misce i wymieszaj, aby połączyć; odstawić.Przyciąć polędwicę dowolnej srebrnej skóry i osuszyć ręcznikami papierowymi. Używając rąk, natrzyj polędwicę na całej powierzchni 1 łyżką oleju, posyp ją całą mieszanką przypraw i pocieraj, aż będzie równomiernie pokryta.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej żeliwnej patelni lub patelni z grubym dnem na patelni na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodać wieprzowinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane na całym, o 8 do 12 minut w sumie.Wyłącz ogrzewanie. Figi i gruszki rozsypać równomierną warstwą wokół wieprzowiny, a owoce doprawić solą i pieprzem.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować, aż wieprzowina jest głęboko rumiane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 ° F do 150 ° F, O 12 do 15 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika, przenieś wieprzowinę na czystą deskę do krojenia i pozostaw na co najmniej 5 minut.
Przenieść figi i gruszki do miski. Aby służyć, pokroić wieprzowinę w plasterki o grubości 1/2 cala, przechodząc figi i gruszki na boku.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.