Łatwa Meksykańska Zapiekanka Z Czarnej Fasoli

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Łatwa meksykańska zapiekanka z czarnej fasoli może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 364 kalorie, 17g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, Monterey jack, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Meksykańskie Chili Z Czarną Fasolą, oraz Meksykańska Czarna Fasola Chili.
Instrukcje
Wymieszaj fasolę, 4 szklanki wody i salsę, jeśli używasz, w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej, aż ciecz zostanie wchłonięta i fasola będzie miękka, 4 do 6 godzin.
Posypać serem fasoli, przykryć i nadal gotować, aż ser się stopi, 5 do 10 minut. Łyżka do miseczek, góra z dodatkową salsą i podawać z chipsami tortilla, w razie potrzeby.