Łatwa meksykańska Zapiekanka to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 802 kalorie, 37g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, mieloną wołowinę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Łatwa Meksykańska Zapiekanka, oraz Łatwa Meksykańska Zapiekanka Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż nie będzie już różowy. Wymieszać salsę, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut, lub do momentu wchłonięcia płynu. Wymieszać fasolę i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Rozłóż pokruszone chipsy tortilla w naczyniu, a następnie łyżkę mieszanki wołowiny na chipsach.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Funtów Jeżyn (około
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Rozłóż kwaśną śmietanę na wołowinie, a na kwaśną śmietanę posypać oliwkami, zieloną cebulą i pomidorem. Top z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto Kukurydziane
Funtów Jeżyn (około
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż gorące i bąbelkowe.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.