Łatwa Kremowa Polędwica Wieprzowa

Łatwa Kremowa Polędwica Wieprzowa
Łatwa kremowa Polędwica wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 209 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skondensowany krem z zupy selerowej, mielonego pieprzu, polędwicy wieprzowej i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Kremowa Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie ziołowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwiczki wieprzowe doprawić pieprzem i wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Na polędwicę wlać nierozcieńczoną zupę z selera, całkowicie pokrywając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
3
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn