Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa

Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa
Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, oliwę z oliwek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 648 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Łatwa Pieczona Polędwica Wieprzowa, Easy Crock Pot Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Łatwe grillowane polędwiczki wieprzowe i szaszłyki ananasowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj bułkę tartą i oliwę z oliwek w misce, aby uzyskać konsystencję, która byłaby wystarczająco wilgotna, aby przykleić się do mięsa po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieścić wieprzowinę na płytkiej blachy do gotowania. Naciśnij mieszaninę okruchów na wszystkie strony mięsa, aż nie będzie różowy pokazano, Zwykle 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
4
Piec przez co najmniej 35 minut, aż termometr mięsa odczyta 165 stopni F (75 stopni C) lub dopóki nie będzie różowy, gdy wieprzowina jest cięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostawić wieprzowinę na 10 minut, a następnie pokroić w plasterki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn