Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa
Łatwa i elegancka polędwiczka wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, oliwę z oliwek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 648 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Łatwa Pieczona Polędwica Wieprzowa, Easy Crock Pot Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Łatwe grillowane polędwiczki wieprzowe i szaszłyki ananasowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wymieszaj bułkę tartą i oliwę z oliwek w misce, aby uzyskać konsystencję, która byłaby wystarczająco wilgotna, aby przykleić się do mięsa po naciśnięciu.
Umieścić wieprzowinę na płytkiej blachy do gotowania. Naciśnij mieszaninę okruchów na wszystkie strony mięsa, aż nie będzie różowy pokazano, Zwykle 1/4 cala grubości.
Piec przez co najmniej 35 minut, aż termometr mięsa odczyta 165 stopni F (75 stopni C) lub dopóki nie będzie różowy, gdy wieprzowina jest cięta.
Pozostawić wieprzowinę na 10 minut, a następnie pokroić w plasterki 1/2 cala.