Łatwa domowa zupa warzywna mojej mamy

Łatwa domowa zupa warzywna mojej mamy wymaga około 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,14 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka mielonego pieprzu, cebuli, mielonej wołowiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Z Ciasta Dyniowego jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Domowa Zupa Wegetariańska, Momma Maglione ' s Easy Pasta Fagioli, oraz Momma Jan ' s Good for What Ails Ya Chicken Soup dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu.
Smaż przez 10 do 15 minut lub do zrumienienia i kruchości; odstawić.
W dużym garnku na dużym ogniu połącz ziemniaki z wodą, aby przykryć i gotuj przez 20 minut, aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Dodaj mieszane warzywa, cebulę, kapustę, sos pomidorowy, zarezerwowaną mieloną wołowinę i mielony czarny pieprz.
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin. Dopraw solą do smaku.