Łatwa czerwona fasola i ryż

Łatwa czerwona fasola i ryż
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Łatwa czerwona fasola i ryż może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, fasola puszki, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Łatwa czerwona fasola i ryż, oraz Łatwa czarna fasola i ryż.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na ćwiartki i pulsować w maszynce do mielenia; dodać do rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Paprykę pokroić na ćwiartki i drobno posiekać w procesorze; dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pokrój seler na 2-calowe kawałki i posiekaj go i czosnek w procesorze; dodaj go do patelni. Dobrze wymieszać warzywa i dodać 2 łyżki wody. Gotować do miękkości, o 6-10 protokół. Podczas gotowania warzyw, dobrze wypłukać fasolę. Połowę z nich (1 1/2 puszki) włóż do robota kuchennego z połową puszki pomidorów. Proces, aż wszystkie ziarna są grubo posiekane, tylko brakuje puree. Gdy warzywa będą miękkie, wymieszaj zmieszaną fasolę, pozostałą całą fasolę, pozostałe pomidory i wszystkie przyprawy z wyjątkiem wędzonej soli. Przykryć szczelnie, zmniejszyć ogień do bardzo niskiego poziomu i gotować przez co najmniej 30 minut. Mieszaj co 5 lub 10 minut i dodaj wodę w razie potrzeby, aby fasola była wilgotna, ale nie soupy. Podobnie jak zwykła czerwona fasola, te smakują lepiej, im dłużej gotują, więc rozważ minimum 30 minut i gotuj je dłużej, jeśli możesz, dodając wodę w razie potrzeby. Tuż przed podaniem posyp wędzoną solą lub odrobiną płynnego dymu. Dobrze wymieszać i podawać na szczycie ryżu z bardziej gorącym sosem na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn