Łatwa Chińska Zupa Kukurydziana

Łatwa Chińska Zupa Kukurydziana
Łatwa Chińska zupa kukurydziana wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajko, bulion z kurczaka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chińska Zupa Kukurydziana, Zupa z kukurydzy i chińskich brokułów, oraz Chińska zupa z kurczaka i kukurydzy (Jajko).

Instrukcje

1
W rondlu połącz krem kukurydziany i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W małej misce lub filiżance wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; wlej do wrzącej zupy kukurydzianej i kontynuuj gotowanie przez około 2 minuty lub aż zgęstnieje. Stopniowo dodawać ubite jajko mieszając zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
ZupaZupa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zdjąć z ognia i podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn