Łatwa Chińska Zupa Kukurydziana
Łatwa Chińska zupa kukurydziana wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajko, bulion z kurczaka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chińska Zupa Kukurydziana, Zupa z kukurydzy i chińskich brokułów, oraz Chińska zupa z kurczaka i kukurydzy (Jajko).
Instrukcje
W rondlu połącz krem kukurydziany i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W małej misce lub filiżance wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; wlej do wrzącej zupy kukurydzianej i kontynuuj gotowanie przez około 2 minuty lub aż zgęstnieje. Stopniowo dodawać ubite jajko mieszając zupę.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.