Łacińska Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, każdy: i kapusta, majonez real mayo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Marynata Łacińska, Lazania Łacińska, oraz Kurczak Pieczony Po Łacinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć majonez, sok z limonki, sos pieprzowy i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Gotować kukurydzę na dużej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor będzie złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać kapustę, chiles, boczek i cebulę; lekko wymieszać. Wymieszać w mieszaninie majonezu.