Złoty poncz owocowy
Golden Fruit Punch to bezglutenowy, bezmleczny, lakto-owo-wegetariański i wegański przepis na 64 porcje. Ten napój ma 57 kalorii , 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga koncentratu soku pomarańczowego, ananasa, koktajlu owocowego i wody. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 29% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Fruit Falooda - How to make Mixed Fruit - Falooda Varieties , Golden Chickpeas With Cilantro, Garlic, Sun-Dried Tomatoes and Goat Cheese oraz Golden Cream Of Mushroom Soup With Crispy Shallots & Creme Fraiche .
Instrukcje
Włóż koktajl owocowy do blendera, przykryj i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do dużego pojemnika do zamrażania. Powtórzyć z brzoskwiniami i ananasem.
Umieść banany, cukier i wodę w blenderze; miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do zmiksowanych owoców z koncentratem soku pomarańczowego i sokiem z cytryny; dobrze wymieszaj. Przykryj i zamroź.
Wyjmij z zamrażarki 2 godziny przed podaniem. Tuż przed podaniem rozdrobnij dużą łyżką. Na każdą porcję w schłodzonej szklance wymieszaj 1/4 szklanki slush owocowego z 3/4 szklanki sody.