Złoty placek pekanowy

Złoty placek pekanowy
Jeśli masz około 3 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, Golden Pecan Pie może być znakomitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 498 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,37 USD za porcję. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser na Święto Dziękczynienia . Mieszanka brązowego cukru, wanilii, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 38% , co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach : Złota ciecierzyca z kolendrą, czosnkiem, suszonymi pomidorami i serem kozim , Złota zupa krem z grzybów z chrupiącą szalotką i śmietaną crème fraîche oraz Złote ciasteczka Oreo z masłem orzechowym .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść ciasto w szklanej foremce o średnicy 23 cm (9 cali) zgodnie z instrukcją na opakowaniu, dotyczącą ciasta na jedno ciasto z nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, syrop kukurydziany, wanilię i jajka, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wymieszaj z orzechami pekan i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do formy wyłożonej ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec 40 do 50 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie napuszone, a ciasto złocistobrązowe. Całkowicie ostudzić, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn