Złoty placek pekanowy

Jeśli masz około 3 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, Golden Pecan Pie może być znakomitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 498 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,37 USD za porcję. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser na Święto Dziękczynienia . Mieszanka brązowego cukru, wanilii, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 38% , co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach : Złota ciecierzyca z kolendrą, czosnkiem, suszonymi pomidorami i serem kozim , Złota zupa krem z grzybów z chrupiącą szalotką i śmietaną crème fraîche oraz Złote ciasteczka Oreo z masłem orzechowym .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita.
Umieść ciasto w szklanej foremce o średnicy 23 cm (9 cali) zgodnie z instrukcją na opakowaniu, dotyczącą ciasta na jedno ciasto z nadzieniem.
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, syrop kukurydziany, wanilię i jajka, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Wymieszaj z orzechami pekan i masłem.
Wlać do formy wyłożonej ciastem.
Piec 40 do 50 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie napuszone, a ciasto złocistobrązowe. Całkowicie ostudzić, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce.