Złoty Medal ® Klasyczne Ciasto Do Pizzy

Złoty Medal ® Klasyczne Ciasto Do Pizzy
Gold Medal ® Classic ciasto do pizzy to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, sos do pizzy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Herbatniki Gold Medal® Classic, Złoty Medal ® Klasyczny Chleb Francuski, oraz Złoty Medal Dip Warzywny.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart, podgrzać wodę na średnim ogniu, aż się ogrzeje i natychmiastowy odczyt termometr czyta 41° do115. w dużej misce, rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. Drewnianą łyżką wymieszaj połowę mąki i cały olej, sól i cukier. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1/4 szklanki na raz, aż ciasto będzie łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę lekko posypać blatem lub dużą deską do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Wyłożyć ciasto na mąkę. Zagniataj, składając ciasto w kierunku Ciebie, a następnie obcasami rąk, odpychając ciasto z dala od Ciebie krótkim ruchem kołysania. Przenieś ciasto o ćwierć obrotu i powtórz. Kontynuuj ugniatanie około 10 minut, posypując powierzchnię większą ilością mąki, jeśli ciasto zacznie się kleić, aż ciasto będzie gładkie i sprężyste. Spryskaj dużą miskę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić ciasto w misce, obracając ciasto do smarowania wszystkich stron. Przykryć miskę luźno folią; odstawić w ciepłe miejsce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Delikatnie wciśnij pięść w ciasto, aby je opróżnić. Przykryć miskę luźno folią; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. (Jeśli ciasto powinno podwoić rozmiar podczas chłodzenia, delikatnie wciśnij pięść do ciasta, aby go opróżnić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przesuń stojak piekarnika do środkowej pozycji piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieść ciasto na środku arkusza ciasteczek lub 12-calowej patelni do pizzy. Naciśnij ciasto do 12-calowej rundy, za pomocą mąki palce. Naciśnij ciasto od środka do krawędzi, aby krawędź była nieco grubsza niż środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
9
Rozprowadzić sos do pizzy na cieście w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Dodaj dodatki do sera, hamburgera, włoskiej kiełbasy lub pizzy pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
11
Piec 15 do 20 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i sery są topione i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn