Złote kiełbaski i szalotki w białym winie

Złote kiełbaski i szalotki w białym winie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 661 kalorii, 29g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Mieszanka wina, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Złote kiełbaski i szalotki w białym winie, Kotlety wieprzowe z szalotką w sosie z białego wina, oraz SOS szalotki z białego wina z cytryną i kaparami.
Instrukcje
Przekłuj kiełbaski widelcem. Roztopić masło na dużej patelni.
Dodać kiełbaski i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Dodać szalotki i wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są miękkie i wino zmniejszyło się nieznacznie, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Rekomendacja wina: średnio mocny Biały Rhne z miodowymi owocami będzie echo bogatych kiełbas i słodkich szalotek. Spróbuj Jean-Luc Columbo Les Figuires CTES-du-Rhne Blanc z 1998 roku.