Złote Karmelki

Złote Karmelki
Złote karmelki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 762 kalorie, 2G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz karatowy liść złota, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Złote Karmelki, Karmelki z dyni (i typowe błędy popełniane podczas robienia karmelków), oraz Karmelki I dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dno linii i boki 9-calowej kwadratowej patelni z pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Fasolę wanilii podzielić na pół małym nożem do parkowania i zeskrobać nasiona; wyrzucić strąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Dodać nasiona do śmietany w rondlu 1 1/2 quart; spalić śmietanę i trzymać rondel w pobliżu pieca, tak, że jeśli krem ostygnie zbyt dużo, w razie potrzeby, można go podgrzać krótko. W głębokim rondlu o ciężkim dnie 4-litrowym na małym ogniu wymieszaj syrop kukurydziany i cukier, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina stanie się bardziej płynna i większość cukru rozpuści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Przestań mieszać, podnieś ciepło do średniej wysokości i delikatnie gotuj, aż termometr cukierkowy zarejestruje 305 stopni F (twardy stopień pęknięcia), około 9 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
5
Dodać masło i sól do mieszaniny cukru, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wlać ciepły krem o smaku waniliowym powolnym, ale stałym strumieniem, nie pozwalając na zatrzymanie wrzenia (uważaj-mieszanina spieni się i jest Parna). Obniżyć ciepło do medium i nadal gotować delikatnie, aż termometr rejestruje około 248 stopni F, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu, około 14 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Pozostawić cukierki około 3 minut, aby bąbelki ustąpiły, a następnie wlać do przygotowanej patelni bez skrobania rondla; pozostawić do ostygnięcia co najmniej 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Odwróć na czystą deskę do krojenia i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala; następnie przeciąć paski, tworząc kwadraty 1/2 cala. Aby nałożyć plaster złotego liścia na każdy kwadrat, użyj małego pędzla artysty. Za pomocą pędzla podnieś maleńką łatkę o wielkości płatka płatków owsianych ze złotego liścia i połóż ją na karmelkach do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Pokrojone karmelki mają tendencję do sklejania się i nie utrzymują swojego kształtu, chyba że są indywidualnie owinięte, więc dla najłatwiejszego przechowywania owiń blok karmelków w folię aluminiową i odetnij porcje w razie potrzeby. Pokrojone karmelki należy przechowywać w warstwach, oddzielonych folią aluminiową w szczelnym metalowym lub plastikowym pojemniku w chłodnym miejscu do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn