Złote Jajka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Złotych jajek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałki muszkatołowej, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złote jajka marynowane z marchewką, Złota cebula i jajka na grzance, oraz Złote i fioletowe jajka marynowane z buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj formy sprayem zapobiegającym przywieraniu (oczywiście używam form w kształcie jajka. Możesz użyć patelni do muffinów lub innych małych form do pieczenia.)
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową przesiać. Odstawić.
W mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę lub uchwyt trzepaczki ubijaj masło i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste.
Może to potrwać do 10 minut, w zależności od temperatury masła.
Jak jesteś ubijania od, zatrzymać i zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że wszystkie masło jest włączone do cukru.
Nie można tworzyć magii bez dużej cierpliwości. Więc biczuj i skrobaj.
Dodać jajka po kolei, ubijając po każdym, aż jajko zostanie w pełni włączone do ciasta.
Od czasu do czasu zeskrobuj miskę.
Po dodaniu wszystkich jaj na przemian dodajemy mieszaninę mąki i maślankę, powoli mieszając.
Po ich dobrze włączone, ale nie overbeaten, weź gumową szpatułkę i złożyć ciasto kilka razy, aby upewnić się, że wszystko jest równomiernie rozłożone i ciasto jest gładkie.
Rozprowadź ciasto do formy, wypełniając każdą wnękę nieco mniej niż połowę.
Piec około 15 minut. Czas pieczenia zależy od wielkości formy, więc sprawdź, czy ma bardzo jasny złoty kolor i upewnij się, że ciasto wraca po dotknięciu.
Odkręć swoje małe ciastka i póki są jeszcze ciepłe, szybko zanurz je w roztopionym maśle, a następnie zanurz w cynamonie i cukrze.
Jedno ostrzeżenie: ludzie będą nazywać cię śmierdzącym kłamcą. Nie uwierzą, że te cenne kąski nie są smażone jak pączek. Ale to jest koszt tworzenia magii.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition