Złote Bułeczki Miodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc wypróbuj Złote bułki z miodem. Ten przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, cukier cukierniczy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złote Roladki Miodu, Golden Squash Rolls, oraz Złote Roladki Obiadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłym mleku.
Dodać olej, miód, jajko, żółtko, sól i 2 szklanki mąki. Beat na średniej prędkości przez 3 minuty. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto. Ciasto będzie lepkie.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Podzielić na 20 sztuk. Kształt każdy w piłkę. Podzielić na dwa nasmarowane 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Połącz składniki topping; Pędzel 3 łyżki na rolkach. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Pędzel z pozostałą polewą.
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub do złotego koloru.
Usuń z patelni do stojaków Z Drutu.