Złota Rutabagas and Shallots
Złota Rutabagas i szalotka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Mieszanka pieprzu, miodu, brukiew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Złote kiełbaski i szalotki w białym winie, Złoty Krem Zupa Grzybowa Z Chrupiącą Szalotką I Creme Fraiche, oraz Puree Rutabagas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukiew umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Podczas gdy rutabaga gotuje, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; podsmażyć 2 minuty.
Dodaj 1 szklankę bulionu z kurczaka, wino Madera, miód i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 20 protokół).
Dodaj rutabaga, świeży tymianek, i czarny pieprz do patelni; wrzucić delikatnie do herbu.