Złota Rutabagas and Shallots

Złota Rutabagas and Shallots
Złota Rutabagas i szalotka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Mieszanka pieprzu, miodu, brukiew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Złote kiełbaski i szalotki w białym winie, Złoty Krem Zupa Grzybowa Z Chrupiącą Szalotką I Creme Fraiche, oraz Puree Rutabagas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukiew umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.
3
Podczas gdy rutabaga gotuje, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj szalotki; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Dodaj 1 szklankę bulionu z kurczaka, wino Madera, miód i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 20 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
MaderaMadera
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj rutabaga, świeży tymianek, i czarny pieprz do patelni; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn