Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą

Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj złotą i karmazynową sałatkę z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i Fetanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka złotych buraków, pietruszki, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch, oraz Sałatka z kopru włoskiego, Złotych buraków i jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić wszystkie buraki w metalowej patelni o wymiarach 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Skropić 3 łyżki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Przykryj patelnię folią i piecz buraki do miękkości, około 1 1/2 godziny. Odkryć i całkowicie schłodzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, każdy kolor po przeciwnej stronie; posypać solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BurakBurak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Wszystkie pomarańcze obrać ze skórki i skórki. Praca nad średniej miski złapać sok pomarańczowy, przeciąć między membranami, uwalniając segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj 1 szklanka segmenty pomarańczowy, koper, mięta, pietruszka, orzechy laskowe, i szalotka do miski z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzalotkaSzalotka
Koper WłoskiKoper Włoski
BurakBurak
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przenieść 2 łyżeczki soku pomarańczowego do małej miski; ubić w occie i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z mieszaniną buraków. Sałatka na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Biały PieprzBiały Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Odcedzić pozostałe segmenty pomarańczowe; ułożyć na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
8
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn