Zwęglone Pomidory Bruschetta
Przepis zwęglone pomidory Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 28 minut. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka julienne-cut bazylii, ocet winny, pomidory śliwkowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bruschetta pomidorowa, Salsa Pomidorowa Zwęglona, oraz Salsa Pomidorowa Zwęglona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pomidory w poprzek na 1/4 cala.
Umieść pomidora na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Pomidora posmarować 1 łyżką oleju; posypać solą. Broil 19 minut lub aż pomidor zaczyna char.
Umieścić pomidora w misce; wymieszać z bazylią i octem, rozbijając pomidora lekko łyżką (mieszanina powinna być gruba).
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia.
Szczotka 1 strona kromki chleba z 1 1/2 łyżeczki oleju. Broil 1 do 2 minut z każdej strony lub do lekko tosty.
Wyjąć z piekarnika i natrzeć naoliwioną stronę plastrów z połówkami czosnku.
Łyżka mieszanki pomidorowej na przygotowanej stronie kromek chleba i wierzch z lokami ogolonego parmezanu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.