Zwęglone Letnie Warzywa
Zwęglone letnie warzywa wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, tymianek, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zwęglone Letnie Warzywa, Zwęglone Letnie Warzywa + Gratisy, oraz Tandoori-styl zwęglony łosoś i warzywa.
Instrukcje
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną na dużym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj ziarna kukurydzy, posiekaną fasolkę szparagową, posiekaną cukinię i posiekaną paprykę na patelnię; wymieszaj, aby połączyć. Przykryć i gotować 5 protokół.
Połącz szalotki i pozostałe składniki w misce, dobrze mieszając.
Dodaj mieszankę szalotki do mieszaniny kukurydzy; wrzucić do herbu.