Zwęglona zupa pomidorowa z roztopioną mozzarellą

Zwęglona zupa pomidorowa z roztopioną mozzarellą
Zwęglona zupa pomidorowa z roztopioną mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 746 kalorii, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.53 za porcję. 86 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pieprzu, czosnku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Roztopiona Mozzarella z grzybami i ziołami, Kurczak z limonką Salsa z roztopioną mozzarellą, oraz Grillowany Kurczak Ze Szpinakiem I Roztopioną Mozzarellą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać dużą patelnię żeliwną i dodać olej rzepakowy. Gdy olej zacznie lekko palić, dodaj pomidory w jednej warstwie. Doprawić solą do smaku i dodać cukier. Chcesz lekko blistrować skórę, wyciągając wodę z pomidorów, aby zintensyfikować ich smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj wermut. Kontynuuj gotowanie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
4
W garnku do zupy podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i dodać czosnek, szalotki i płatki czerwonej papryki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać oregano i wymieszać. Pozostawić do gotowania, na małym ogniu, aż szalotki i czosnek stają się miękkie i przezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj pomidory z puszki i wodę. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj, aż miąższ pomidora zacznie tracić kształt, 12 do 15 minut. W tym momencie zupa powinna być papkowata i gotowa do miksowania. Jeśli nadal są twarde kawałki, dodaj trochę więcej wody i gotuj przez kilka dodatkowych minut. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Włożyć około połowy zupy pomidorowej do blendera i puree, aż będzie gładka. Następnie Prażone pomidory Romskie przecedzić w blenderze, aż będą gładkie, dodając pozostałą oliwę przez wierzch powolnym, stałym strumieniem. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor RomaPomidor Roma
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj oba z powrotem do pozostałej grubej zupy. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Na płaskiej powierzchni pokroić chleb w plastry o grubości 4 na 1/2 cala. Rozerwij każdy kawałek w dowolny kształt, który ładnie leży na górze misek do zupy (ładne rozdarte krawędzie staną się super chrupiące). Ustaw na tacy arkuszy i tosty w piekarniku przez 4 do 5 minut, aż lekko złoty i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Kadzi zupę do naczynia lub małe miski odporne na piekarnik. Top z 1 kawałek chleba tostowego na misce. Zakończyć z niektórych rozdrobnionych mozzarella i broil aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn