Zwęglona kukurydza na kolbie
Zwęglona kukurydza na kolbie to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 752 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleka kokosowego, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Zwęglona kukurydza Guacamole z wiórkami kukurydzianymi, oraz Zwęglona Kukurydza Guacamole.
Instrukcje
Wymieszać miód, sól, mleko, mleko kokosowe i roztopione masło.
Dodać kukurydzę, okładka, i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej grill węglowy na średnim ogniu.
Wyjmij kukurydzę z marynaty i umieść każdą NA szaszłyku. Grill przez 10 do 15 minut, aż częściowo zwęglone, baste od czasu do czasu z marynaty kokosowej jak grill.
Podawać z 1 łyżką masła na ucho.