Zwęglona fasolka szparagowa z cytrynowym Pesto werbena

Zwęglona fasolka szparagowa z cytrynowym Pesto Verbena może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1107 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz smukłą fasolę, parmezan, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj 3-składnikowa zwęglona fasola szparagowa z Ricottanem i cytryną, Fasolka szparagowa z cytrynowo-migdałowym Pesto, oraz Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gorący ogień w grillu.
Wrzucić fasolę z oliwą i umieścić w perforowanym koszu grillowym lub wok ustawiony na blasze do pieczenia.
W przypadku Pesto z werbeny cytrynowej, połącz werbenę cytrynową, czosnek, ser i orzechy w robocie kuchennym i pulsuj na puree. Powoli dodawać oliwę z oliwek z procesorem uruchomionym, aż mieszanina zgęstnieje i emulguje, około 1 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pesto będzie przechowywać w lodówce przez 7 do 10 dni lub może być zamrożone do 3 miesięcy.
Umieść wok lub kosz grill bezpośrednio nad ogniem i stir-grill podrzucając fasolę drewnianymi łopatkami lub szpatułkami do grilla, aż będzie krucho-miękka, około 5 do 8 minut.
Przenieść grillowaną fasolę do dużej miski i wrzucić z około 1/4 szklanki cytrynowego Pesto Verbena lub do smaku.
Reprinted with permission of the Gardener & the Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press