Zwycięski krem z zupy porowej
Zwycięski krem z zupy porowej wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 16 porcji z 346 kalorii, 15g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za $1.91 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz pod ręką pieprz, mąkę, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 23%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zwycięski krem z zupy kalafiorowej, Zwycięski krem z zupy jarzynowej, oraz Zwycięski krem z zupy szparagowej.
Instrukcje
Dokładnie oczyść pory, dobrze spłukując, aby usunąć ziemię.
Pokroić na 1/2 cala. kawałki. Gotuj na parze w przykrytym pojemniku z 1/2 szklanki wody do miękkości (można to zrobić w kuchence mikrofalowej); nie spuścić. Odłóż na bok.
Rozpuść masło w dużym rondlu; dodaj mąkę, cały czas mieszając, aż będzie gładka. Gotuj 2-4 minuty na małym ogniu, ciągle mieszając, aż mąka zostanie dokładnie ugotowana. Stopniowo dodawać wywar z kurczaka, mieszając drucianą trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dodaj śmietanę, przyprawy, pory, ziemniaki i szynkę. Nie gotować.