Zuppa Inglese: Trifle

Zuppa Inglese: Trifle
Zuppan Inglese: drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, żółtka jaj, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Zuppan inglese, Zuppan Inglese, oraz Panini Inglese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu o grubym dnie połączyć mleko i skórkę z wanilii lub cytryny i podgrzać na średnim ogniu do bardzo wysokiego gotowania na wolnym ogniu, ale nie pozostawić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W międzyczasie w dużej misce połącz żółtka, mąkę i cukier i ubijaj trzepaczką, aż mieszanina będzie bladożółta i utworzy wstążkę, gdy trzepaczka zostanie podniesiona z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Gdy mleko się ugotuje, wyjmij patelnię z płyty kuchennej i wlej 1/2 mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając. Odstawić tę mieszaninę z powrotem na patelnię z mlekiem i wymieszać na dużym ogniu drewnianą łyżką, aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlać połowę śmietany do miski ze stali nierdzewnej ustawionej na szczycie Lodowej kąpieli w celu ostygnięcia, a kakao i czekoladę wymieszać z pozostałą śmietaną, upewniając się, że całkowicie się rozpuściła w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać krem czekoladowy do osobnej miski, która została ustawiona na szczycie kąpieli lodowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Każdą ladyfinger przeciąć na pół wzdłuż i posypać połówki 3 Likiery. Gdy kremy ostygną, w dużej zapiekance umieść warstwę namoczonych ladyfingers, a następnie warstwę kremu waniliowego, a następnie warstwę ladyfingers, a następnie warstwę kremu czekoladowego, powtarzając tę procedurę, aż wszystkie składniki zostaną zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
7
Odstawić na 1 godzinę, a następnie podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn