Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)

Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)
Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa Fasolowo-jęczmienna) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 203 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, jęczmień pęczak, escarole, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Toskańska zupa fasolowa z farro, Tuscan Farro i zupa z białej fasoli, oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro).

Instrukcje

1
Olej i cebulę umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z rozmarynem, escarole, sól, i pieprz; gotować, aż escarole więdną i cały płyn odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wodę, fasolę, jęczmień i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Uwaga na wino: Klasyczne toskańskie jedzenie, takie jak to danie, wymaga słynnego toskańskiego wina comfort: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
jak przystało na pokorę tej zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn