Zupa Żółto-Pieprzowa
Zupa z żółtej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 81 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką wodę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa żółto-pieprzowa, Zupa Z Żółtej Papryki, oraz Zupa Z Żółtej Papryki.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; gotować 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać bulion i następne 6 składników (bulion przez paprykę); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Umieścić połowę mieszanki papryki w blenderze i proces do gładkiej.
Wlać czystą mieszankę papryki do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką papryki. Łyżka zupy do misek; w razie potrzeby udekorować natką pietruszki