Zupa Świeżo-Warzywna

Zupa Świeżo-Warzywna
Zupa ze świeżych warzyw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 268 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukinii, rozmaryn, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Domowa Zupa Ze Świeżych Warzyw, Zupa z szynki i warzyw korzeniowych ze świeżymi ziołami, oraz Świeże zioła sprawiają, że ekscytująca zupa jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 protokół. Wymieszać z selerem i kolejnych 9 składników (seler przez fasolę). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidor, makaron i sos pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do makaronu jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Dodać kapustę, sól i pieprz; gotować 5 minut lub aż kapusta zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Uwaga: każdą pozostałą zupę Przechowywać w szczelnym pojemniku przez okres do jednego tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)

Wyposażenie

Składniki

2kilogramybulion wołowy beztłuszczowybulion wołowy beztłuszczowy1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola po odsączeniufasola po odsączeniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona marchewkacienko pokrojona marchewka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany seler (ok. 4 łodygi)posiekany seler (ok. 4 łodygi)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn suszonyrozmaryn suszony851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2/3 szklanki niegotowanego makaronu łokciowego (o2/3 szklanki niegotowanego makaronu łokciowego (o3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże ziarna kukurydzy (około 3 kłosy)świeże ziarna kukurydzy (około 3 kłosy)5ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(2-calowy) pokrojona fasola szparagowa (około 1/2 funta)(2-calowy) pokrojona fasola szparagowa (około 1/2 funta)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona zielona kapustarozdrobniona zielona kapusta23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany pomidorposiekany pomidor2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sos pomidorowy bez solisos pomidorowy bez soli2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśredniej cukinii, połówki wzdłużnie i pokrojone w plasterki (ośredniej cukinii, połówki wzdłużnie i pokrojone w plasterki (o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn