Zupa Ziołowa Ravioli
Przepis ziołowa zupa Ravioli może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. To danie główne ma 257 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, rosół z kurczaka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z czerwonej papryki i ziół, Czteroserowe Ravioli z ziołowym Pesto, oraz Ravioli ze świeżej kukurydzy z ziołowym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim garnku.
Dodać cebulę i marchew i smażyć, aż cebula są przezroczyste i lekko złoty i marchew zaczynają mięknąć, o 7 protokół. Warzywa doprawić pieprzem.
Dodaj rosół z kurczaka do garnka, podgrzej do wysokiej temperatury i zagotuj.
Dodaj ravioli do gotującej się mieszanki bulionowo-warzywnej i przywróć bulion do wrzenia.
Gotować ravioli do miękkości do ukąszenia (patrz UWAGI). W ciągu ostatnich 4-5 minut gotowania dodaj świeży groszek (jeśli używasz mrożonego groszku, Dodaj w ostatniej chwili), oregano i tymianek. Doprawić do smaku pieprzem i wymieszać natką pietruszki. Zupę z chochli układamy w szerokie, płytkie miseczki, posypujemy parmezanem i podajemy.