Zupa Ziemniaczano-Porowa

Zupa Ziemniaczano-Porowa
Zupa ziemniaczano-porowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, pieczenia ziemniaków, pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Zupa z pora i ziemniaków, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Zupa z szynki, ziemniaków i pora.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia: przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Drenaż. Rozgnieść lekko maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżki kapieli; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj por i czosnek do boczku kapie na patelni; podsmażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać mieszaninę porów do ziemniaków; wymieszać z serem śmietankowym do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Dodać bulion i mąkę, dobrze mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Dodać pół na pół i pozostałe 3 składniki; dobrze wymieszać.
9
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn