Zupa Ziemniaczano-Porowa
Zupa ziemniaczano-porowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, pieczenia ziemniaków, pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Zupa z pora i ziemniaków, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Zupa z szynki, ziemniaków i pora.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia: przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub do miękkości.
Drenaż. Rozgnieść lekko maserem ziemniaczanym.
Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżki kapieli; pokruszyć.
Dodaj por i czosnek do boczku kapie na patelni; podsmażyć 5 minut.
Dodać mieszaninę porów do ziemniaków; wymieszać z serem śmietankowym do wymieszania.
Dodać bulion i mąkę, dobrze mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Dodać pół na pół i pozostałe 3 składniki; dobrze wymieszać.