Zupa ziemniaczano-Pasternakowa z boczkiem
Zupa ziemniaczano-Pasternakowa z boczkiem może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, mleko, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną, Zupa pasternakowo-ziemniaczana, oraz Zupa ziemniaczano-Pasternakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler do kapiących na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać bulion i pasternak; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać ziemniaki; przykryć i dusić 19 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem.
Łyżka 3 filiżanki zupy do dużej miski; zacieru warzyw z masher ziemniaków, i powrót zupy na patelni. Natkę pietruszki wymieszać. Zupę z chochli układamy w miseczki, A każdą z nich posypujemy pokruszonym boczkiem.