Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère

Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liścia laurowego, jarmuż, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, Kale & Gruyère Panini, oraz Kapusta i zupa ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion, ziemniaki, sól i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wymieszać z jarmużem i bazylią. Przykryć i dusić 10 minut lub do jarmużu jest miękka. Odrzuć liść laurowy. Ziemniaki częściowo rozgnieść masherem ziemniaczanym, aż będą grube i grube. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn