Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère

Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ziemniaczano-kapusta z Gruyère może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 194 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liścia laurowego, jarmuż, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, Kale & Gruyère Panini, oraz Kapusta i zupa ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion, ziemniaki, sól i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wymieszać z jarmużem i bazylią. Przykryć i dusić 10 minut lub do jarmużu jest miękka. Odrzuć liść laurowy. Ziemniaki częściowo rozgnieść masherem ziemniaczanym, aż będą grube i grube. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn