Zupa ziemniaczano-cebulowa
Zupa ziemniaczano-cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, ciężką śmietanę do ubijania, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Cebulowa, Karmelizowana zupa z cebuli, ziemniaków i szynki, oraz Krem z zupy ziemniaczano-cebulowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkiej patelni 4 quart, roztopić 1/4 szklanki masła i cebuli, aż zwiędną.
Dodać oczyszczone i pokrojone w plasterki pory, ziemniaki, wodę i sól. Doprowadzić do wrzenia i dusić, częściowo przykryte, przez 45 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie.
Zdjąć z ognia i ostudzić, jeśli chcesz. Zmiksować gotowaną mieszaninę na gładką masę. Powrót do rondla; dodać 1/4 szklanki masła, śmietany i szczypiorku. Sprawdź przyprawy.
Podgrzej, ale nie gotuj, bo krem się zsiadnie.