Zupa ziemniaczana z tarką Pumperniklową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy ziemniaczanej z zapiekaną Pumperniklem. Ten przepis służy 4. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, seler, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z squasha z Pumperniklem i pikantnymi kropelkami krwi (pikantna pieczona zupa z squasha z Pumperniklem tostowym), Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla, oraz Zupa Bloody Mary z Pumperniklem grillowane grzanki serowe.
Instrukcje
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z holenderskiego piekarnika, zastrzegając kapiele; boczek odsączyć na papierowych ręcznikach. Odstawić.
Do kapiących boczków w holenderskim piekarniku dodaj seler i cebulę. Gotować na średnim ogniu przez 3 do 4 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać ziemniaki, bulion, wodę, kminek i ugotowany boczek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek. Broil 3 do 5 cali od ciepła przez 2 do 4 minut lub do tosty, obracając raz.
Każdy plasterek posypać około 1/4 szklanki sera. Dusić dodatkowe 1 do 3 minut lub aż ser jest bąbelkowy.
Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek zupy. Na wierzch każdego z nich kromka chleba z serem.