Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem

Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem
Zupa ziemniaczana z boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś bazylii, czosnek, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. 11792 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa boczkowo-ziemniaczana, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem.

Instrukcje

1
Musisz zacząć od przygotowania ziemniaków i boczku (pamiętaj, aby zarezerwować smar boczku) za pomocą dużego garnka na średnim ogniu, gotować cebulę w kapiących boczku, często mieszając, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj czosnek i mąkę, dobrze mieszając i gotować kolejne 2 minuty, często mieszając.Powoli dodaj rosół z kurczaka do cebuli i czosnku i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Mieszamy ziemniaki, pół na pół i 6 kolejnych składników. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 10 minut (nie gotować). Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Podawać na gorąco. Łyżka do misek i udekorować serem cheddar i boczkiem.Podziel się i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn