Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa
Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 3,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 77 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka potrójnego szpinaku, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa, Placki ziemniaczane szpinakowe z pieczonym sosem pomidorowym, oraz Zupa pomidorowa: z ryżem i szpinakiem.
Instrukcje
W głębokim garnku podsmaż czosnek i cebulę na oleju przez 2 lub 3 minuty.
Dodać bulion i doprowadzić płyn do wrzenia. Jak pokroić ziemniaki, dodać je ostrożnie do bulionu. Ziemniaki gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Ziemniaki zaczną się rozpadać i zagęszczać bulion, gdy zupa gotuje. Szpinak wymieszać w pęczki, gdy zwiędnie do zupy. Doprawić do smaku gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Wymieszać w pomidorach i ciepła przez, 1 lub 2 protokół.
Wyjmij garnek z pieca na trójnóg. Do zupy wmieszać starty ser i podawać.