Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa

Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa
Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na 3,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 77 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka potrójnego szpinaku, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Zupa ziemniaczana, szpinakowa i pomidorowa, Placki ziemniaczane szpinakowe z pieczonym sosem pomidorowym, oraz Zupa pomidorowa: z ryżem i szpinakiem.

Instrukcje

1
W głębokim garnku podsmaż czosnek i cebulę na oleju przez 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać bulion i doprowadzić płyn do wrzenia. Jak pokroić ziemniaki, dodać je ostrożnie do bulionu. Ziemniaki gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Ziemniaki zaczną się rozpadać i zagęszczać bulion, gdy zupa gotuje. Szpinak wymieszać w pęczki, gdy zwiędnie do zupy. Doprawić do smaku gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Wymieszać w pomidorach i ciepła przez, 1 lub 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Wyjmij garnek z pieca na trójnóg. Do zupy wmieszać starty ser i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn