Zupa Ziemniaczana Rzepa
Przepis Zupa ziemniaczana rzepa można zrobić w około 1 godzinę i 5 minut. Ta przystawka ma 279 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, gałkę muszkatołową, młodą rzep i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 105 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa z jedwabnej rzepy i ziemniaków, Zupa krem z rzepy, ziemniaków i pora, oraz Paszteciki Z Rzepy I Ziemniaków.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na maśle: w dużym, ciężkim, gęstym garnku roztopić masło na średnim ogniu, aż się spieni. Gdy piana masło ustępuje, dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodać pokrojoną rzepę i ziemniaki i wymieszać do pokrycia z masłem.
Dodaj 2 łyżeczki soli, przykryj i zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rzepa i ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i zwiększyć ogień, aby doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć częściowo i gotować na średnim ogniu, aż rzepa i ziemniaki są bardzo miękkie, o 10 protokół.
Przecier zupy: pracując partiami, przecier zupę w blenderze, aż będzie całkowicie gładka. Z powrotem zupę do garnka i doprawić solą i świeżo startą gałką muszkatołową. Zupę wrzucić do płytkich miseczek i udekorować natką pietruszki przed podaniem.