Zupa ziemniaczana, porowa i Grochowa

Zupa ziemniaczana, porowa i Grochowa
Ziemniaki, Por i Grochówka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, grochu, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczano-Porowa, Zupa z pora i ziemniaków, oraz Zupa Z Pora Ziemniaczanego.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać pory w roztopionym maśle do miękkości, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Ziemniaki i bulion z kurczaka wymieszać z porami i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZiemniakZiemniak
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Groszek i estragon wymieszać do zupy; gotować na wolnym ogniu, aż groszek zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
GrochGroch
ZupaZupa
4
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przytrzymaj ręcznikiem pokrywkę blendera i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera kija i puree zupę w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
6
Wlać mleko do puree zupy i doprowadzić do gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MlekoMleko
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn