Zupa Ziemniaczana Po Włosku
Zupa ziemniaczana przepis włoski styl może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 290 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jaj, wody, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Po Włosku, Zupa Z Soczewicy Po Włosku, oraz Zupa Cebulowa Po Włosku.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta. Do cebuli dodać wodę, ziemniaki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde.
Wyjąć z ognia i delikatnie rozbić jajka do zupy; uważaj, aby nie rozbić jaj.
Umieścić na małym ogniu, aż białka jaj są gotowane. Lekko ostudzić przed podaniem.