Toskańska zupa ziemniaczana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, Yukon złoty ziemniak, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kurczakiem, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kiełbasą, oraz Toskańska zupa z kiełbasą i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odetnij spiczasty koniec każdej główki czosnku, aby częściowo odsłonić goździki (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków); umieść każdą główkę na środku małego arkusza wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Mżawka 1/2 łyżeczki oleju na każdej głowie; każdy zawinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Wyciśnij, aby wyodrębnić miąższ; Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Dodaj 1 1/2 szklanki cebuli; smażyć 4 protokół, często mieszając. Wymieszać w pieprzu, 1/8 łyżeczka soli, i ziemniaki; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Ziemniak
Cebula
Sól
7
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i dusić 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Bulion
8
Umieść młyn spożywczy na dużej misce; wlej mieszankę ziemniaczaną i pulpę czosnkową do młyna spożywczego. Naciśnij mieszaninę przez młyn spożywczy; wróć mieszaninę do patelni. Wymieszać w pół na pół. Drobno zetrzeć 2 uncje sera, aby uzyskać 1/2 szklanki; wymieszać z zupą. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Czosnek
Ziemniak
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
9
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki cebuli; smażyć przez 6 protokół, często mieszając. Wymieszać w 1/8 łyżeczki soli, kiełbasa, i pancetta; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając pokruszyć kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Kiełbasa
Cebula
Sól
11
Kapustę gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty; przecedzić przez sito nad miską, zachowując 1/4 szklanki płynu do gotowania. Zetrzyj 1 uncję sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Woda
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
12
Połączyć jarmuż, reserved gotowania cieczy, tarty ser, szałwia, i orzechy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z włączonym procesorem stopniowo dodawaj 1 łyżkę oleju przez rynnę spożywczą, przetwarzając aż do połączenia. Chochla 1 szklanka zupy do każdego z 6 misek; top każdej porcji z 3 mieszanki kiełbasy łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Ser
Jarmuż
Orzechy
Szałwia Lekarska
Zupa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
Chochla
13
Skropić każdą porcję z około 4 mieszanka łyżeczek jarmużu; ogolić Pozostałe 1 uncja sera równomiernie nad zupą.