Zupa Ziemniaczana Po Toskańsku

Zupa Ziemniaczana Po Toskańsku
Toskańska zupa ziemniaczana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, Yukon złoty ziemniak, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kurczakiem, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kiełbasą, oraz Toskańska zupa z kiełbasą i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij spiczasty koniec każdej główki czosnku, aby częściowo odsłonić goździki (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków); umieść każdą główkę na środku małego arkusza wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Mżawka 1/2 łyżeczki oleju na każdej głowie; każdy zawinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Wyciśnij, aby wyodrębnić miąższ; Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodaj 1 1/2 szklanki cebuli; smażyć 4 protokół, często mieszając. Wymieszać w pieprzu, 1/8 łyżeczka soli, i ziemniaki; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
SólSól
7
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i dusić 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
8
Umieść młyn spożywczy na dużej misce; wlej mieszankę ziemniaczaną i pulpę czosnkową do młyna spożywczego. Naciśnij mieszaninę przez młyn spożywczy; wróć mieszaninę do patelni. Wymieszać w pół na pół. Drobno zetrzeć 2 uncje sera, aby uzyskać 1/2 szklanki; wymieszać z zupą. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
9
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki cebuli; smażyć przez 6 protokół, często mieszając. Wymieszać w 1/8 łyżeczki soli, kiełbasa, i pancetta; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając pokruszyć kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
SólSól
11
Kapustę gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty; przecedzić przez sito nad miską, zachowując 1/4 szklanki płynu do gotowania. Zetrzyj 1 uncję sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Połączyć jarmuż, reserved gotowania cieczy, tarty ser, szałwia, i orzechy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z włączonym procesorem stopniowo dodawaj 1 łyżkę oleju przez rynnę spożywczą, przetwarzając aż do połączenia. Chochla 1 szklanka zupy do każdego z 6 misek; top każdej porcji z 3 mieszanki kiełbasy łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
JarmużJarmuż
OrzechyOrzechy
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
13
Skropić każdą porcję z około 4 mieszanka łyżeczek jarmużu; ogolić Pozostałe 1 uncja sera równomiernie nad zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JarmużJarmuż
ZupaZupa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn