Zupa Ziemniaczana
Zupa ziemniaczana to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, szczypiorek, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Zupa z kalafiora ziemniaczanego pasternak z pancettą ziemniaczaną, oraz Zupa Ze Słodkich Ziemniaków (Curry Kumara Soup) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni; boczek pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Umieść plastry ziemniaków i cebulę w 5-litrowej kuchence elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz 1/2 szklanki wody i 3 kolejne składniki( przez pieprz); wymieszaj w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż ziemniaki będą miękkie.
Zmiksować z masherem ziemniaczanym; wymieszać z mlekiem i 3/4 szklanki sera. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Przykryć i gotować na wysokościach przez 20 minut lub aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana. Zupa z chochli do misek. Top z kwaśną śmietaną i pozostałą 1/4 szklanki sera.
Posypać boczkiem i szczypiorkiem.