Zupa Ze Świeżych Pomidorów Z Grillowanym Serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj świeżej zupy pomidorowej z grillowanym serem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 402 kalorie, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, ciężką śmietanę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!), Zupa pomidorowa wolno pieczona z serowymi Ravioli i świeżą bazylią, oraz Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartki pomidorów przecier w blenderze.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek w garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i połowę szalotki i gotować, mieszając, 2 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego; przecedzić przecierane pomidory przez sito siatkowe do garnka. Wymieszać posiekane pomidory, 1 szklankę wody, śmietanę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Dodać makaron i gotować do miękkości, o 10 protokół; doprawić solą i pieprzem. Wrzucić Pozostałe szalotki z serem; podzielić połowę mieszanki między 2 kromki chleba. Na wierzchu kromkę szynki, pozostałą masę serową i pozostałe 2 kromki chleba.
Podgrzać pozostałe 1/2 łyżki oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu. Kanapki gotować, aż ser topi się, 3 minuty na stronie; pokroić na pół. Zupę pokroić w miseczki, na wierzch polać bazylią i podawać z kanapkami.