Zupa z żółtego grochu i ziemniaków

Zupa z żółtego grochu i ziemniaków
Żółty Split Pean i zupa ziemniaczana jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 431 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kolendrę, cebulę, curry w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę z limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie Ziemniaki I Żółta Zupa Grochowa, Zupa Grochowa Dzielona Żółta, oraz Zupa Grochowa Dzielona Żółta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Paprykę, cebulę, marchewkę, piernik, czosnek i chili ugotować na oleju, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ImbirImbir
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 25 do 35 minut lub aż groszek i ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
GrochGroch
4
W małej misce wymieszać wszystkie składniki sosu aż do wymieszania. Każdą porcję polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn