Zupa Z Żołędzi-Tymianek

Zupa Z Żołędzi-Tymianek
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Acorn Squash-zupa tymianek może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Acorn squash, przybranie: 8 gałązek tymianku, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Miód pieczony Acorn Squash z tymiankiem, Pieczone Acorn Squash Z Tymiankiem I Czosnkiem, oraz Acorn Squash Pot Pie with Wild Rice & Almond-Thyme Cream Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut 1-calowy kawałek od dołu 8 squash, pozwalając squash siedzieć płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Usuń łodygi z wierzchołków. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Posypać squash z solą i pieprzem,i miejsce, pokroić bok do góry, w lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec w 350 przez 30 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić. Miąższ miąższu squasha, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala. Miąższ rezerwowy; muszle umieścić w plastikowych torebkach. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Resztki żołędzi obrać, usunąć nasiona i posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki z porów i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Pokrój białe porcje na pół wzdłuż i pokrój w plastry 1/2 cala.
8
Roztopić 2 łyżki masła w dużym piecu holenderskim na średnim lub średnim ogniu; dodać posiekaną dynię, por, czosnek i 2 łyżki tymianku. Smażyć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Dodać bulion i gotować 30 minut lub aż squash jest miękki. Wymieszać z zarezerwowaną pieczoną pulpą do dyni. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10
Mieszanka procesowa, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót do holenderskiego piekarnika; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Wymieszać pół na pół do zupy; gotować do ogrzania. (Nie gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
12
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodaj muszle squasha, ściąć boki w dół, i gotować 2 protokół lub aż krawędzie są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
14
Podawać zupę w skorupkach i w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn