Zupa Z Żołędzi-Tymianek

Zupa Z Żołędzi-Tymianek
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Acorn Squash-zupa tymianek może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Acorn squash, przybranie: 8 gałązek tymianku, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Miód pieczony Acorn Squash z tymiankiem, Pieczone Acorn Squash Z Tymiankiem I Czosnkiem, oraz Acorn Squash Pot Pie with Wild Rice & Almond-Thyme Cream Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut 1-calowy kawałek od dołu 8 squash, pozwalając squash siedzieć płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Usuń łodygi z wierzchołków. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Posypać squash z solą i pieprzem,i miejsce, pokroić bok do góry, w lekko nasmarowane 15-x 10-calowy jellyroll patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec w 350 przez 30 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić. Miąższ miąższu squasha, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala. Miąższ rezerwowy; muszle umieścić w plastikowych torebkach. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Resztki żołędzi obrać, usunąć nasiona i posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
6
Usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki z porów i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Pokrój białe porcje na pół wzdłuż i pokrój w plastry 1/2 cala.
8
Roztopić 2 łyżki masła w dużym piecu holenderskim na średnim lub średnim ogniu; dodać posiekaną dynię, por, czosnek i 2 łyżki tymianku. Smażyć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
9
Dodać bulion i gotować 30 minut lub aż squash jest miękki. Wymieszać z zarezerwowaną pieczoną pulpą do dyni. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
10
Mieszanka procesowa, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót do holenderskiego piekarnika; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Wymieszać pół na pół do zupy; gotować do ogrzania. (Nie gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
12
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodaj muszle squasha, ściąć boki w dół, i gotować 2 protokół lub aż krawędzie są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
14
Podawać zupę w skorupkach i w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn