Zupa z łososia z pesto z kolendry

Zupa z łososia z pesto z kolendry
Zupa z łososia z pesto kolendry to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 548 kalorii, 27g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 5,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 32 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kukurydziana z pieczonych pomidorów z pesto kolendry, Łosoś Z Pesto Kolendry, oraz Łosoś Z Pesto Kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla pesto: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2
Umieść wszystkie składniki w blenderze i przetworz, zatrzymując blender, aby często zeskrobywać boki, aż do utworzenia gładkiej pasty.Do zupy: 1 roztopić 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać marchew, seler, ziemniak, i odmierzonej soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa dopiero zaczynają mięknąć, o 5 protokół.2
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Dodać sok z małży i wino i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do medium, aby utrzymać szybki gotować i kontynuować gotowanie, aż ciecz zostanie zmniejszona o około połowę, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać śmietanę i mleko, powrót do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.3W małej misce, połączyć pozostałe 1/2 łyżki masła z mąką, za pomocą palców, aby utworzyć gładką pastę. Wciśnij pastę w pętle drutu na dnie trzepaczki i ubijaj do chowder, aż się rozpuści i równomiernie rozproszy. Łososia doprawić solą i pieprzem, dodać do zupy i gotować na wolnym ogniu, aż łosoś zostanie ugotowany przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
ChowderChowder
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wyjąć zupę z ognia i wymieszać z Tabasco i sokiem z cytryny. Smak i doprawić dodatkiem soli, pieprzu, Tabasco i soku z cytryny jako needed.To podawać: 1rozpocząć zupę między miseczkami i ułożyć łyżką pesto z kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
ChowderChowder
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Udostępnij Ten Przepis
9
Drukuj
10
E-mail
11
Zapisywanie (210)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn