Zupa z łososia i kukurydzy

Zupa z łososia i kukurydzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łososia i zupy kukurydzianej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 536 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, zieloną cebulę, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z łososia i kukurydzy, Zupa Kukurydziana Z Łososia, oraz Zupa Z Łososia I Kukurydzy.

Instrukcje

1
Przygotuj ognisko lub grill opalany drewnem do gotowania na pośrednim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i podsmażyć seler przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać ziemniaki, sól, pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół. Wymieszać z zieloną cebulą i kukurydzą i dodać 2 szklanki wywaru. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą prawie miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
StadoStado
KukurydzaKukurydza
SólSól
4
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziemniaki będą miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszać z łososiem i skórką z cytryny i gotować delikatnie, aż łosoś jest tylko gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
ZiemniakZiemniak
łosośłosoś
KremKrem
5
Dodaj więcej bulionu w razie potrzeby i sok z cytryny do smaku. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzyprawyPrzyprawy
StadoStado
6
Podawać w miseczkach, posypane koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Autor: Mary Karlin, Copyright © 200
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
PiekarnikPiekarnik
8
Copyright © 2009 by Ed Anderson. Wydany przez Ten Speed Press.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn