Zupa Z Łososia

Zupa Z Łososia
Zupa z łososia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jedną ramkę łososia, cebulę, śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Miso Z Łososia, Zupa z łososia, kukurydzy i shiitake, oraz Zupa z łososia z pastą tamaryndową i miso.

Instrukcje

1
Na średnim ogniu roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać części łososia, ziemniaki, liście laurowe, sól, i wszystko, ale kilka łodygi koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć rybę. Doprowadzić wodę do stałego dusić i gotować, aż ryby i ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń części ryb z cieczy. Gdy ryba jest wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, oddziel mięso i inne jadalne części (gałki oczne, chrząstki itp.) ze szkieletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Dodać części ryb z powrotem do zupy. Podgrzać delikatnie na małym wolnym ogniu, uważając, aby nie rozbić mięsa ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Dodać śmietanę i posiekany świeży koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
8
W razie potrzeby dodaj więcej soli i świeżo zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
9
Podawać natychmiast. Resztki można przechowywać w lodówce do trzech dni i podgrzać na małym wolnym ogniu.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn