Zupa z ziemniaków, porów i wędzonego boczku Rachel Allen

Zupa z ziemniaków, porów i wędzonego boczku Rachel Allen
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ziemniaczana, Por i wędzony bekon Rachel Allen może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ziemniaki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Irlandzki gulasz Rachel Allen, Brązowy chleb sodowy Rachel Allen, oraz Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu, dodać boczek, i smażyć przez około 1 minutę, lub aż chrupiące i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ogień trochę i dodać masło do oleju na patelni. Po rozpuszczeniu dodać cebulę, por i ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i gotować delikatnie przez 8 do 10 minut bez brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać bulion i gotować delikatnie przez 5 minut, lub aż ziemniaki są całkowicie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Tymczasem, zrobić pesto pietruszki. Wyrzucić łodygi z pietruszki i umieścić liście w misce z czosnkiem, orzeszkami pinii, parmezanem i oliwą z oliwek. Za pomocą ręcznego blendera przecier do dość gładkiej pasty, dodając w razie potrzeby nieco więcej oleju, aby uzyskać gęstą, ale mżącą konsystencję. Ewentualnie zmiażdżyć natkę pietruszki, czosnek i orzeszki piniowe za pomocą moździerza i tłuczkiem i wymieszać z parmezanem i oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Przecier zupę do uzyskania gładkości w blenderze lub za pomocą ręcznego blendera. Powrót na patelnię i wymieszać wszystko oprócz 1 łyżki zarezerwowanych kawałków boczku. Sprawdź przyprawę, regulując w razie potrzeby i podgrzewaj jeszcze minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zupę wrzucić do ciepłych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Skropić pesto pietruszki i rozsypać pozostałe kawałki boczku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn